“Ik werk altijd erg prettig samen met Michelle op zowel de meer ‘traditionele’ (groepsdiscussies) als de meer ‘moderne’ (online) kwalitatieve onderzoekstrajecten. Michelle is een zeer betrokken en deskundig onderzoeker, open voor samenwerking en het optimaal bedienen van de klant. Bevindingen worden nauwkeurig geanalyseerd en overwogen voordat conclusies getrokken worden.”

– Marit Hartveld, GfK/Ipsos

“Michelle is een zeer deskundige kwalitatieve moderator. Zij maakt zich de materie snel eigen en is alert op details.
Op een prettige manier haalt ze het beste uit respondenten naar boven. Hierdoor weet ze steeds scherpe klantinzichten te genereren, waarop onze klanten kunnen voortbouwen.
Voor ons is de perfecte tweetaligheid van Michelle een extra kwaliteit, waardoor nuances in het internationale vlak ook overeind blijven.”

– Fons de Rijk/ PMR

 

“Een intuïtieve aanpak, aandacht voor het individu, psychologisch inzicht en analytisch vermogen. Deze eigenschappen waarborgen de professionaliteit van Michelle Bobeck als kwalitatief onderzoeker. Michelle heeft daarnaast nog wat extra’s te bieden: haar eloquentie, haar belangstelling voor het innovatieve, haar oorspronkelijke tweetaligheid en haar loyaliteit aan een project.”

– Cees van Rooy, voormalig directielid Veldkamp Marktonderzoek

 

“Michelle deed voor ons een bijzonder Engelstalig onderzoek met veel focusgroepen verspreid over 2 dagen. Het ging over ingewikkelde materie met beperkte voorbereidingstijd. Michelle was bijzonder prettig en professioneel in de samenwerking.”

– Bas van Helden, Director Marketing & Sales Ditmeijers’ Group